הבאנו לכם מתכון גרנולה – בריא, מתאים לטבעוניים, לט”ו בשבט ובכלל אם בא לכם להתפנק על הבוקר – אז בבקשה 🙂
185 קלוריות למנה, 411 קלוריות ל-100 גרם
20 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
מצרכים:
שיבולת שועל – 500 גרם
סילאן טהור – 1/3 כוס – (114 גרם) או דבש
שמן קוקוס – 1/4 כוס – (60 מ”ל)
קינמון – 1/2 כפית שטוחה
שקדים – 1/4 כוס – (36 גרם)
אגוזי מלך – 1/4 כוס – (23 גרם)
גרעיני דלעת קלופים – 1/4 כוס – סה”כ (34 גרם)
צימוקים – 1/4 כוס – (38 גרם)
בננה מיובשת – 50 גרם ( 1/4 כוס)
משמש – 1/4 כוס – (46 גרם)
אופן ההכנה:
1. ערבבו את כל המצרכים יחד.
2. על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, שטחו את הגרנולה.
3. הכניסו לתנור בחום של 150 מעלות למשך 40 דקות. ערבבו כל 10 דקות.
4. הוציא את הגרנולה מהתנור שיתקרר ולאחר מכן העבירו לצנצנת אטומה.
מתכון קליל ופשוט לגרנולה בריאה וטעימה. בתאבון 🙂
כל המוצרים זמינים לרכישה באתר חממה דליברי >> https://hamama-delivery.co.il