חולי סכרת נהנים יותר

סוכרתיים ונהנים – יש דבר כזה? ברור שכן!
בחממה דליברי תמצאו מבחר מדהים של אוכל ללא סוכר שהוא גם טרי, גם טעים וגם במחיר משתלם.
אגוזי מלך וגרעיני חמניה ודלעת למשל – כולם במחירי מבצע אצלנו – מומלצים מאוד לסוכרתיים.
קינמון, קמח שקדים או קמח כוסמין מלא יתאימו מאוד עבורכם.

קינמון מוריד גלוקוז אצל אנשים עם סוכרת מסוג 2, וזה נחקר במספר ניסויים וסקירות שיטתיות אשר מצאו אותו כיעיל.
קינמון מוריד את רמות הסוכר בדם הן בצום והן לאחר ארוחה. קל להוסיף לכל סוג תזונה.
קינמון ניתן לפזר על שיבולת שועל. כמו כן, טעים להוסיף אותו לקפה!

מחפשים ממתיק ללא סוכר וללא גלוטן לתה?
נסו את אבקת סוכר טבעוני “סוויטאנגו”.

ומה עם שפע של קטניות כמו אפונה, חומוס גדול, זרעי פשתן וצ’יה, עדשים מכל הסוגים – הכל טרי טרי, וללא סוכר.

עדשים הם מזון על משום שהם מכילים ויטמינים חשובים, המון חלבון וסיבים. עדשים עשירים בברזל, מינרלים אחרים וויטמינים מקבוצת B כגון פולאט (חומצה פולית).
לעדשים יש איזון מצוין של חלבונים ופחמימות מורכבות (הרבה סיבים), וגם הם מגוונים מאוד את הבישול.
הירוקים והחומים נשארים קשים לאחר בישול והם נהדרים לסלט.
הכתומים מתרככים לאחר בישול, מה שהופך אותם למתאימים למרקים הודיים, קארי, ודאל.

אתר חממה דליברי מציע שפע רב של מוצרים מדהימים שמתאימים לכם 🙂

עדשים - חולי סכרת