יום הקצפת הבינלאומי!!!
הבאנו לכן מתכון לקינוח קליל גם לנמנעים מגלוטן.
קצפת וניל עם תותים טריים ושקדים מקורמלים.
מתכון מופחת סוכר משמעותית.
מרכיבים:
1. 250 מ”ל שמנת מתוקה
2. 1 אריזת אינסטנט פודינג וניל של סוויטאנגו (טבעוני ללא גלוטן וללא סוכר 50 גרם)
3. כפית תמצית וניל
4. 120 מ”ל חלב
5. שקדים מקורמלים.
הכנת הקרם:
מקציפים במיקסר ביחד את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה.
צורת הגשה:
מעבירים את הקצפת לקערה, מפזרים מעל את התותים ואת השקדים ומגישים.
בתאבון 🙂
כל המוצרים ניתן לרכוש באתר חממה דליברי, תהנו 🙂