הכנת מרציפן ביתי בקלי קלות!
להלן מתכון קליל ופשוט להכנת מרציפן ביתי.
מרכיבים:
1. 500 גרם שקדים טחונים
2. 500 גרם אבקת סוכר
3. 1 כפית מיץ לימון
4. 1 כפית תמצית שקדים
5. 1/3 כוס מים
אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את השקדים הטחונים עם אבקת הסוכר בקערה גדולה.
2. יוצקים לכוס את מיץ הלימון ותמצית השקדים. מוסיפים את המים ומערבבים היטב.
3. לתערובת השקדים בקערה, מוסיפים מחצית מכמות הנוזלים שהתקבלה בכוס. מעבבים לאט לאט עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים תוך כדי לישה את יתר הנוזלים בכוס, לאט לאט עד לקבלת בצק נעים למגע – לא רך מידי ולא קשה מידי
(לא חייבים להוסיף את כל הנוזלים). במידה ותוסיפו כמות נוזלים רבה מדי, המרציפן יהיה רך מידי. במידה ותוספיו פחות נוזלים, תקבלו מרציפן יחסית קשה ומיובש. חשוב להקפיד בהוספת הנוזלים עד לקבלת בצק נעים ורך.
4. מעבירים את המרציפן לכלי אטום ומניחים במקרר לכמה שעות עד שהתייצב.
פשוט וקל. בהצלחה!
כל המוצרים זמינים לרכישה באתר חממה דליברי.