10 דקות עבודה וזה מוכן!
מתכון למרק ברוקלי בריא וטעים, עשיר בויטמינים במיוחד לחורף!
מצרכים:
3 כפות שמן זית
בצל לבן אחד קצוץ
גזר אחד קצוץ
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
גבעול סלרי אחד קצוץ
3 שיני שום פרוסות
חצי מיכל שמנת לבישול (125 מ”ל)
כף וחצי מלח
רבע כפית פלפל
חצי כפית טימין
ליטר וחצי מים רותחים (6 כוסות).
600 גרם פרחי ברוקולי (ללא גבעולים)
אופן ההכנה:
מבשלים יחד בצל, סלרי, שום וגזר עם שמן זית ומלח עד להזהבה קלה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, ברוקולי, פלפל וטימין, מערבבים ומבשלים לעוד 2 דקות
מוסיפים את המים ומבשלים כ35/40 דקות עם מכסה סגור
טוחנים עם מוט בלנדר ומוסיפים את השמנת.
מבשלים עוד 10 דקות ומגישים
כל התבלינים זמינים באתר חממה דליברי, בתאבון 🙂